Vízangyal

A Vízangyal termékek Szentkirályi ásványvíz alapú szépségápolási termékek. Kívülről-belülről hozzájárulnak az egészséges és szép bőrhöz. Kínálatunkban hamarosan a teljes termékpaletta elérhető lesz, azaz Szentkirályi ásványvíz alapú tusfürdő, testápoló, folyékony szappan és kézkrém is. Kiváló minőségű és tisztaságú Szentkirályi Ásványvíz-alapú termékeink minden korosztály számára ideálisak a mindennapi bőrápoláshoz.

Tovább
 

A Vízangyal termékek ásványvíz alapra épülnek. Teljes mértékben allergén- és színezékmentesek, 100 %-ban vegán, valamint Cruelty free alapanyagokból és eljárási módszerekkel készültek. A Vízangyal semmilyen állatkísérlethez nem járul hozzá, beszállítói kiválasztásakor erre különös figyelmet fordít.

Vízangyal kozmetikumok

A „Vízangyal” tusfürdők illatanyaga nem tartalmaz alkoholt. Az ásványvíz alapú kozmetikumok nemzetközi szinten is kivételesnek számítanak. A Vízangyal kozmetikum termékcsalád a Szentkirályi ásványvíz mellett olyan természetes, a testre jótékony hatással bíró összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera, az urea és az argánolaj.

A hidratáló testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok alapanyagaik révén segítséget nyújtanak a kiszáradt bőr mindennapos ápolására.

Vízangyal szépségital

A Vízangyal kollagénes italok az ásványvizek és a kozmetikai termékek közös metszetét jelentik, ezáltal létrehozva a szépségital kategóriát.

Tovább