Tisztítószerek

Tisztítószer kínálatunkban kézi mosásra használható mosószappant, valamint kifejezetten tükör, ablak és üveg felületek tisztítására kifejlesztett tisztítószert is találsz.

A Caola mosószappan a ruhákra, textíliákra került foltok kézi eltávolításának leghatékonyabb eszköze. 

Az alkohol tartalmú Tükör ablaktisztító 250 ml-es kiszerelésben és ipari vagy nagyüzemi használathoz 5 literes kiszerelésben is a tükör és üveg felületekre került szennyeződések eltávolítására szolgál.

Tovább

A Caola mosószappan fehér és színes textíliák, pamut és kevertszálas kelmék kézi mosására is alkalmas. Az egyik legismertebb termékünk, mely évtizedek óta a háziasszonyok elengedhetetlen kelléke, ha mosásról van szó. Bár a gépi mosás a legelterjedtebb ruhatisztítási forma napjainkban, még mindig előfordul, hogy keletkeznek olyan makacs foltok és szennyeződések, amelyek kézi beavatkozást igényelnek. 

A mosószappan használata egyszerű, összetevőinek köszönhetően hatékony fegyver, ha kézzel kell a ruhák, textíliák foltjait eltávolítani.

A Caola által gyártott Tükör ablaktisztító alkohol tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a felületre rákerült szennyeződéseket. A retro ablaktisztító kifejezéssel is sűrűn illetett termékünk méltán népszerű vásárlóink körében. A versenytárs termékek között bizonyára rangidős,  de éppen azért tud hosszú ideje a tisztítószerek gyorsan változó piacán megmaradni, mert minőségével és hatékonyságával sokaknak bizonyított.

Tovább