Tisztasági csomagok

Kínálatunkban előre összekészített, higiéniai tisztasági csomagot tudsz vásárolni óvodások és iskolások számára.

Minden egy helyen, előre összekészítve használatra készen vízálló, zárható PVC tasakban. Folyékony szappan, kézfertőtlenítő gél, fogkefe, fogkrém, törölköző egyaránt a csomag tartalma.

Tovább

Óvodai tisztasági csomag

 

A személyi higiéniai kellékek megléte már az egészen kicsik napi rutinjához is elengedhetetlen. Az óvodák gyakorlatilag megkövetelik, hogy a bölcsödések, óvodások rendelkezzenek saját törölközővel, fogkefével, szappannal és a napjainkban oly népszerű kézfertőtlenítővel.

Az óvodásoknak készült praktikus, zárható tisztasági csomag 0-6 éves korig használható kifejezetten gyermekek számára készült fluoridmentes fogkrémet is tartalmaz.

 

Iskolai tisztasági csomag

 

Az iskolakezdés alapvető kellékei között már rég nem csak az iskolatáska, a tolltartó vagy a papír írószer kell, hogy szerepeljen. Az általunk összeállított iskolai tisztasági csomagot minden gyermek büszkén és szívesen használja majd.

Az iskolai tisztasági csomag tartalmát tekintve ráadásul sokkal bővebb, mint a piacon fellelhető tisztasági csomagok. A fogkefe, gyermekfogkrém, törölköző, ceruza, folyékony szappan és fertőtlenítő gél a zárható PVC csomagban tartós, trendi, de legfőképp praktikus kiegészítő.

Tisztasági csomagjaink unisex kialakításúak, kislányok és kisfiúk is örömmel használhatják.

Tisztasági csomagok extrákkal

A Caola tisztasági csomagok nem csak a gyermekek számára hagyományosan szükséges alap darabokat , azaz törölközőt, fogkefét vagy fogkrémet  tartalmaznak, hanem például a napjaikra elmaradhatatlan kiegészítővé vált kéz- és bőrfertőtlenítő gélt is.

A tisztasági csomag nagy előnye, hogy vízálló és visszazárható tasakban elérhető. A tasakra címke is ragasztható a kisgyermekünk nevével és főbb információkkal ellátva.

Tovább