Tisztasági csomagok

Kínálatunkban előre összekészített, higiéniai tisztasági csomagot tudsz vásárolni óvodások és iskolások számára.

Minden egy helyen, előre összekészítve használatra készen vízálló, zárható PVC tasakban. Folyékony szappan, kézfertőtlenítő gél, fogkefe, fogkrém, törölköző egyaránt a csomag tartalma.

Tovább

Óvodai tisztasági csomag

 

A személyi higiéniai kellékek megléte már az egészen kicsik napi rutinjához is elengedhetetlen. Az óvodák gyakorlatilag megkövetelik, hogy a bölcsödések, óvodások rendelkezzenek saját törölközővel, fogkefével, szappannal és a napjainkban oly népszerű kézfertőtlenítővel.

Az óvodásoknak készült praktikus, zárható tisztasági csomag 0-6 éves korig használható kifejezetten gyermekek számára készült fluoridmentes fogkrémet is tartalmaz.

 

Iskolai tisztasági csomag

 

Az iskolakezdés alapvető kellékei között már rég nem csak az iskolatáska, a tolltartó vagy a papír írószer kell, hogy szerepeljen. Az általunk összeállított iskolai tisztasági csomagot minden gyermek büszkén és szívesen használja majd.

Az iskolai tisztasági csomag tartalmát tekintve ráadásul sokkal bővebb, mint a piacon fellelhető tisztasági csomagok. A fogkefe, gyermekfogkrém, törölköző, ceruza, folyékony szappan és fertőtlenítő gél a zárható PVC csomagban tartós, trendi, de legfőképp praktikus kiegészítő.

Tisztasági csomagjaink unisex kialakításúak, kislányok és kisfiúk is örömmel használhatják.

 

Tovább