Skip to main content
Legyen szó visszasimított, nedves megjelenésről vagy fényes hatású hajról, a Velmetina hajzselékkel bármilyen frizurát megvalósíthatsz magadnak.

Ha még nem tudod, hogyan kell a hajzselét használni, akkor segítünk, hogy teljesen profivá válj, ha a séródról van szó. Első pillantásra nehéznek tűnhet vele dolgozni, de a hajzselé valójában az egyik legsokoldalúbb hajtermék. Használható a haj visszasimítására, nedves hatás létrehozására, „fürt szelídítésre” és a loknik megtartására.

Praktikus hajformázó eszköz, amely valóban elvégzi a piszkos munkát, a Velmetina hajzselékkel minden hajtípuson könnyű dolgozni. Dús hatást tud teremteni a hajgyökereknél, de akkor is, ha égig érő emelést vagy rendetlen férfi “kontyhoz” hasonló stílust keresel.

Ha még nem ismered vagy nem próbáltad a Velmetina hajzseléket, akkor jobb, ha tovább olvasol, hogy megtudd, hogyan kell helyesen használni a „tincs-szelídítő” hajzseléinket!

Készítsd elő a hajad.

A hajzselében az a nagyszerű, hogy bármilyen textúra vagy hajhosszúság formázására használható. Legyen szó frissen mosott vagy egynapos loknikról a maximális tartósságért nem kell messzire menned.

Kezdd azzal, hogy felviszel egy kis mennyiségű Velmetina vizes vagy extra erős hajzselét a tenyeredbe. Egy kicsi is sok mindenre elég lehet, ezért kezdj kevesebbel. Ha pedig szükségesnek érzed bármikor adagolhatsz még.

Lazítsd meg a Velmetina hajzselét az ujjbegyeddel.

Dörzsöld össze mindkét kezed, különösen az ujjvégeknél, hogy egyenletesen vonja be őket a zselé. Ez lehetővé teszi a termék egyenletes eloszlását a hajon.

Dolgozd be a hajzselét a hajadba.

Ujjaiddal húzd végig a hajad, (a tövektől kezdve) a hajvégek irányába  haladva. Fésűvel pedig fésüld át azokat a részeket, ahol a gél összegyűlt, hogy biztosíthasd az egyenletes eloszlást.

Koncentrálj jobban a haj tövére, ha olyan stílus létrehozására törekszel, amely volument igényel, mint például a hátrafésült stílus.

Formáld a hajad a helyére.

Adj hozzá több zselét, ha szükséges, és fésűvel vagy a kezeddel formázd a hajad a helyére. Ha nedves hajfürtökön használsz hajzselét, a formázás után szárítsd meg a hajad, hogy a helyén maradjon.

Alternatív megoldásként használ a Velmetina vizes hajfixáló zselét, száraz részeken, hogy fényes, nedves megjelenést adj neki.

Nem ördöngösség, de a gyakorlat teszi a mester, ezért játssz bátran a termékkel, hogy megtudd, melyik stílus áll neked a legjobban.

Ha pedig még nem próbáltad, akkor nincs más hátra, mint hogy kipróbáld a Velmetina hajzseléket. Nézd meg a Hajápolási termékek menüpontot, és tudd meg, hogy melyik hajzselénk a legjobb a Te hajtípusodhoz. Sok szerencsét!