Szájvizek

Webáruházunkban alkoholos, alkoholmentes, gyógynövényes és frissítő szájvizet is kínálunk. 

Szájvizek mindennapos használatával megelőzhetjük a fogszuvasodást, a fogkőképződést, a rossz leheletet és segítséget nyújtanak az ínygyulladás legyőzésében.

Ha a fogmosás mellett a szájvízzel történő öblögetést is elvégezzük, azzal nagymértékben hozzájárulunk a megfelelő szájhigiénia és szájápolás fenntartásához.

Tovább
Nincs raktáron (Kérj értesítést a harangra kattintva.)
Kedvencekhez
Kiszerelési egység (ml)
500 ml
899 Ft
Összehasonlítás
Nincs raktáron (Kérj értesítést a harangra kattintva.)

Az Ovenall  frissítő szájvizek a szájöblítés során felveszik a harcot a baktériumokkal, amelyek sok esetben a rossz leheletet okozzák. 

Gyógynövényes, kamilla kivonatot és eukaliptusz olajat tartalmazó szájvizünk a szájban található gyulladások enyhítésére kiváló.

Ha a szájvíz használat a napi szájápolási rutin részévé válik, akkor nagyobb hatékonysággal ápolhatjuk fogainkat, mint önmagában a fogmosás és a fogselyem használatával.

Gyakorlatilag 100% - os lefedettséggel terül szét a fogakon, a fogak között és az íny mentén is, így a száj csak nehezen elérhető részeihez is eljut.

Alkoholos vagy alkoholmentes szájvizet válasszunk?

Az alkohol tartalmú szájvizek alkoholt tartalmaznak amely fertőtlenítő hatású, így szerepet játszik a fogkőképződés csökkentésében és a fogszuvasodás megakadályozásában.

Összességében az alkohol alapú szájvízzel történő öblítés javítja a szájhigiéniát és felfrissíti a lélegzetét. Az alkoholos szájvíz legfőbb hátránya, hogy égő érzést okoz a szájban. Néhány ember élvezi ezt az érzést, ami azt a benyomást kelti, hogy a szája tisztává vált. Valójában az égető, csípő érzés az alkohol szárító hatásából származik.

Könnyen azt gondolhatjuk, hogy az alkoholmentes szájvíz nem képes ugyanazt a hatást elérni ez azonban nem igaz. 

Az alkoholmentes szájvizek, szintén frissítik a lélegzetét és javítják a szájhigiéniát, ugyanolyan hatékonyan, mint az alkohol tartalmú szájvizek.

Szájvíz az egész család számára

Ha egyféle szájvizet szeretne vásárolni az egész család számára, és a háztartásában iskoláskorú gyermekek vagy tizenévesek vannak, érdemes az Ovenall plusz alkoholmentes szájvizet választani. 

Tovább