Rólunk


Caola – természetes gondoskodás az egész családnak generációkon át!


A Caola több mint 190 éves múltra visszatekintő jelenleg is magyar tulajdonban lévő kozmetikai vállalat, generációk kedvenc márkája, mondhatni hungarikum. A saját kutatási bázissal és kozmetikai gyárteleppel rendelkező vállalat több a generációkon átívelő márkát tudhat magáénak. Ezek között említhetjük a Barbon és a Figaró férfi kozmetikumokat, a Caola szépségápolási termékeket, az Ovenall szájápolási családot és a Velmetina hajápoló termékcsaládot is. Vállalatunk számára kiemelten fontos az alapértékek megőrzése, az örökség ápolása és az erre való építkezés és folyamatos megújulás.

 

Caosept – Szabaduljon meg a baktériumoktól, tegyen a családja egészségéért!


Kezünket rengeteg mindenre használjuk nap, mint nap: kapaszkodunk a buszon, bevásárolunk, pénzt számolunk, kilincset fogunk, főzünk, eszünk és tudatunkon kívül rengetegszer érintjük meg a szemünket, orrunkat vagy szánkat – és ezzel a nátha, az influenza valamint más vírusok, baktériumok, gombák is egyszerűen bejutnak szervezetünkbe. A Caola Zrt. által fejlesztett professzionális Caosept termékcsalád speciális hatóanyagainak köszönhetően bizonyítottan elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,99 % -át a bőrfelületről. Vízoldékony lanolin, E-vitamin és B5 provitamin (panthenol) tartalmának köszönhetően hidratálja és ápolja a bőrt, használata után a bőr nem ragad, kellemes tapintású lesz. Az új 50 ml-s kiszerelésű Caosepteket bármikor és bárhova magaddal viheti!

 

Caola – természetes gondoskodás az egész családnak


A Caola szó hallatán sokaknak kedves gyermekkori emlékképek, finom nosztalgikus illatok jutnak eszébe. A Caola egy rendszereken átívelő magyar márkanév, egy kozmetikum család, amely egy hidat képez a generációk között: kozmetikumai dédszüleink, nagyszüleink polcain is ott voltak és szüleink és mi is szeretettel használunk. Örök értékek, amelyek a Caola márkát jellemzik: elkötelezettség a magas minőség iránt, ellenőrzött alapanyagok és folyamatos megújulás. A jelenlegi portfólióban a klasszikus, piacvezető kamillás hintőporok mellett megtalálhatóak a legújabb Caola termékek a Caola Skin Revival bőrfiatalító kozmetikumok, melyek természetes összetevőik révén sejtmegújító, sejtregeneráló és hatással rendelkeznek.

 

CaoNatur Baby – a megbízható gondoskodás


CaoNatur Baby a több mint 190 éves Caola babakozmetikum családja, amely 95 % – ban természetes összetevőket tartalmazó, 100 %-ban vegán, színezék-, parabén- , kőolajszármazék-, allergénmentes termékekből áll, melyek kíméletesen ápolják és védik a picurok bőrét már újszülött kortól.Újdonságunk az egyedülálló CaoNatur Baby folyékony babahintőpor, mely a hintőpor klasszikus hatását ötvözi a lágy krém tulajdonságaival, védőréteget képez a picik bőrén, cink-oxid tartalmának köszönhetően fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és hámképző sajátosságokkal rendelkezik.