Skip to main content

…kiemelkedő dolgok születnek.

A Szentkirályi Magyarország, a Vízangyal Kft. és a Caola közös újdonsága, az ásványvízből készült szépségipari termékek piacra dobása.

Magyarországon egészen egyedülálló termékek létrehozásából vettük ki a részünket az elmúlt időszakban. Köszönhetően ezt egy olyan példa nélküli összefogásnak és közös munkának, amelynek szereplői a világviszonylatban is minőségi és megbízható termékeket gyártó Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország és a Vízangyal Kft. tulajdonosa és a Caola Zrt.

Bár az elmúlt év – még a 190 éves történetünket tekintve is -, komoly kihívások elé állított bennünket, a Caosept fertőtlenítő család gyártása, valamint az egészségügyi ágazatban használható Caola Medical termékcsoport fejlesztése mellett igyekeztünk komoly erőforrásokat bevonni a személyi higiéniai termékek fejlesztésébe is.

 

Vízangyal kozmetikumok tökéletesek a kiszáradt bőr mindennapos ápolására.

 

Ásványvízből szépségipari termékek

 

Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke és társtulajdonosa, valamint a Caola közös együttműködésének gyümölcseként, idén bevezetésre kerül a Vízangyal termékcsalád, amelyben megtalálhatóak tusfürdők, arcpermetek, testápolók, kézkrémek, valamint folyékony szappanok is. Szentkirályi Ásványvíz felhasználásával.

A két vállalat egymásra találása azért is ment könnyen, mert mind a Szentkirályi, mind a Caola filozófiájában központi szerepet tölt be a hazai gazdaság erősítése, a hazai szereplőkkel történő együtt gondolkodás és értékteremtés. Két olyan márka egyesítette erőit, akik kiemelkedő magyar márkaként felelős szereplői a saját iparáguknak.

Külön örömmel tölt el bennünket, hogy Balogh Levente (Szentkirályi Magyarország Kft.) a szépségipari és személyi higiéniai termékek gyártásához kifejezetten nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező partnert keresett, és ezeknek a kritériumoknak többek között a Caola megfelelt.

 

Bérgyártás és termékfejlesztés egy helyen

 

Mindenki maradt a kaptafánál, a Balogh Levente adta a termék alapjául szolgáló díjnyertes ásványvizet és arculatot a Caola pedig a gyártást, valamint a kozmetikai termékfejlesztés szakértelmét.

“A Vízangyal tusfürdők, folyékony szappanok, kézkrémek, testápolók, hidratáló arckrémek lesznek az év újdonságai, a termékek legfontosabb tulajdonsága, hogy Szentkirályi ásványvíz felhasználásával készülnek, melynek első szakmai bevezető partnere a Rossmann.

Régi vágyam volt, hogy az élelmiszerek királyát, a természetes ásványvizet más területen is hasznosítsuk, ahol megfelelő módon állhat a fogyasztók szolgálatába” – ismerteti Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország Kft. társtulajdonosa.