Kutatás-fejlesztés, sajátmárkás termék készítés

Saját kozmetikai laboratórium, felkészült szakemberekkel.

A nemzetközi, világpiaci trendeket folyamatosan követő szakembereink segítségével egyedülálló fejlesztői hátteret biztosítunk ügyfeleink részére. Saját termékeink fejlesztésében szerzett tapasztalataink, az engedélyezési procedúrák, valamint a jogszabályi környezet naprakész ismerete az egyik legfőbb erősségünk.

A folyamatosan magas színvonalon végzett kozmetikai, szépségápolási és higiéniai termékfejlesztésnek köszönhetően alapos piac ismeretekkel rendelkezünk. Mind a felmerülő igényeket, mind az aktuális trendeket és alapanyagokat, összetevőket illetően. A természetes összetevőkből készült és káros anyagoktól mentes termékek iránti jelentkező növekvő keresletet saját és partnereink számára készített bőr, arc és testápolási termékekkel elégítjük ki.

A kívánt megjelenés kiválasztásához a csomagolóanyagok széles kínálata áll rendelkezésére, egyéb kreatív megoldási javaslatokkal támogatva sikerét.

Gépparkunknak köszönhetően a nagy viszkozitású anyagoktól kezdve az egészen folyékony állagú termékekig gyártunk és töltünk többféle típusú csomagolásba például flakonba, tégelybe, tubusba. Az általunk gyártott krémekhez, testápolókhoz, tusfürdőkhöz, tisztítószerekhez, fertőtlenítő folyadékokhoz és gélekhez hasonló termékeket könnyedén gyártjuk és csomagolásba töltjük.

Egyik legnagyobb büszkeségünk a Szentkirályi Magyarországgal közös Vízangyal termékcsalád fejlesztése és gyártása.

Kapcsolat

Jellemzően rugalmasak vagyunk, néhány ezer darabos megrendelésektől a több tízezer darabos megrendeléseket is egyaránt teljesítjük.

Ahhoz, hogy megrendelőink számára a lehető leggazdaságosabb legyen a bérgyártás/ bértöltés, minden esetben átfogó igényfelmérést követően egyedi és személyre szabott ajánlatot adunk.

Egy saját termék megvalósítása segítségünkkel egyszerűbb, mint valaha! Partnerre van szüksége, akivel a termék elkészítésében az elejétől a végéig szorosan együttműködve, elképzeléseinek mindenben megfelelő készterméket kíván létrehozni?

A hazai gyártóbázissal rendelkező, magyar tulajdonú CAOLA a legjobb választás.

Kapcsolat

Vízangyal referenciáink