Körömlakklemosók

Acetonmentes körömlakklemosóink tökéletesek otthoni és szépségszalonban történő felhasználásra egyaránt.

Ha hatékony körömlakklemosót keresel, amely eltávolítja a körömlakkot és segít a foltmentes körmök ápolásában, akkor a Caola körömlakklemosót ajánljuk. 

Tovább

Az aceton a körömlakklemosók elterjedt összetevője, de sokak számára túl durva hatásúak, melytől a bőr és a körmök könnyen kiszáradhatnak, használatukat égő érzés követheti. Az acetonos körömlakklemosót érdemes elkerülni, ha sérült vagy megrepedt a köröm vagy a körömágy. 

Ehelyett válassz acetonmentes körömlakklemosók közül, melyek ugyanolyan hatékonyak a lakkeltávolításban, de cserébe nem szárítják a körmöt és a bőrt.

A körömlakklemosó abszolút elengedhetetlen a körmök egészséges, friss és ápolt megjelenése szempontjából. Akár hosszú távra távolítjuk el a festéket a körömről, akár csak annyi időre, hogy tiszta körmökre vigyük fel az újabb színt fontos, hogy magas minőségű körömlakklemosót válasszunk.

Szalon minőségű termékeink minden igényt kielégítenek, vattakoronggal egyszerűen, gyorsan használhatóak. Nem károsítják a körmöt és a körömágyat.

Tovább