Kézkrémek és lábápolók

A Caola kézbalzsam, valamint a Caola kamillás kézkrém tökéletes választás a kiszáradt, kirepedezett kézbőr ápolására. 

Táplálják és hidratálják a megviselt kezet és a körömágyat is. Kézkrémeink hosszan tartó védelmet és gondoskodást nyújtanak férfiak és nők számára egyaránt. Hatékonyságuk generációk számára bizonyított.

Tovább
Nincs raktáron (Kérj értesítést a harangra kattintva.)
Kedvencekhez
Caola Kézbalzsam
Kiszerelési egység (ml)
300 ml
1 099 Ft
Összehasonlítás
Nincs raktáron (Kérj értesítést a harangra kattintva.)

Az egyik leginkább igénybe vett testrészünk a kezünk. Az időjárás viszontagságai, mint a hideg szél, a napfény UV sugarai ugyanúgy nyomot hagynak rajta, mint a mindennapi tevékenységünk, vagy a különböző vegyi anyagok, amelyekkel érintkezésbe kerül. Kezünket használjuk szinte mindenhez, a káros hatások és a megviselt kézbőr ráadásul meg is látszik, hiszen a kezünk mindig szem előtt van.

A kezeink a legértékesebb és leghasznosabb eszközeink, de túl gyakran hanyagoljuk el őket. 

Kézápolás hatékonyan

Legtöbben úgy éljük a mindennapjainkat, hogy semmiféle kézkrémet vagy kézbalzsamot nem használunk, így száraz és irritált kézbőrrel küzdünk. Ez még problémásabb a téli hónapokban, amikor nagyon kevés nedvesség marad a levegőben, ezért fontos, hogy a hidratáló kézápolás mindenki számára napi rutinná váljon. 

A Caola 190 éves bőrápolásban szerzett tapasztalata a legjobb kézkrémek és balzsamok kifejlesztéséhez vezetett, amely miatt a kezek állandóan puhák és hidratáltak lesznek. A különböző kenőcsök, krémek, költséges kézápolási kezelések és kíméletességet ígérő folyékony szappanok helyett biztos lehet benne, hogy megtalálta a tökéletes ellenszert a száraz, repedezett kézbőr ellen. 

Kézkrémek, balzsamok a Caolától

Kézkrémeink és kézbalzsamaink segítenek, hogy a kipirosodott és durva tapintású kézbőr bársonyosan selymes, puha és ápolt legyen. Minden bőrtípusra használhatóak. 

Használat során borsónyi mennyiség alkalmazása is elegendő. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros, kellemetlen érzést.

Tovább