Hintőporok

Webáruházunkban felnőttek és kisbabák számára egyaránt találsz por állagú hintőport és folyékony hintőport is. A hintőporok hasznosak a kidörzsölődést megelőző, szagsemlegesítő és nedvszívó tulajdonságuk miatt. 

Természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményeink bőrnyugtató hatásúak, segítenek szárazon tartani a bőrt. Óvnak az irritációtól és a kipirosodástól. 

Tovább

A hintőpor hatékonyan felszívja a verejték és a természetes testolaj nedvességét, ezáltal segít, hogy a bőr redői és egyéb súrlódási pontjai kevésbé legyenek kitéve a kellemetlen kidörzsölődésnek. 

Hintőporok babák számára

Kisbabák számára készült hintőporainkkal a szülők bátran kenhetik a csecsemők bőrét vagy pelenkáit annak érdekében, hogy a baba bőrének száraz, friss, kellemes érzetet biztosítsanak.

A baba hintőporokat kifejezetten a csecsemő finom bőrének lehetséges irritációjának minimalizálására fejlesztettük ki. Míg a csecsemők számára készült hintőporokat felnőttek is bátran használhatják - különösen az érzékeny, irritációra hajlamos bőrűek -, addig általában kevésbé jó ötlet a csecsemőknél felnőtteknek szánt porokat használni. 

Ezek a felnőttek számára készült hintőporok tartalmazhatnak parfümöket és egyéb összetevőket, amelyek irritálhatják a csecsemők bőrét, vagy kényelmetlenebbé tehetik az olyan problémákat, mint a pelenkakiütés.

Kamilla, aloe vera hintőpor

Hintőporaink kifejezetten a bőr nyugtatására lettek kifejlesztve. A természet által kínált természetes gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, a kamilla, és a bőrápolásban az egyik legelterjedtebb növény az aloe vera kivonatát alkalmazzuk.  

Tovább