Skip to main content

190 év után is startupokra jellemző lendülettel vágtunk bele legújabb projektünkbe, amelynek nem titkolt célja, hogy még magasabb minőségi szinten szolgáljuk ki vásárlóinkat.

2022-re 4000 nm-es gyártócsarnokot építünk Martonvásáron az Inpark Martonvásár ipari parkban. Az új terület elhelyezkedését, infrastruktúráját és technikai fejlettségét tekintve tökéletes helyszínt biztosít céljaink eléréséhez.

A magyar gazdaság felelős szereplőjeként, egy ilyen nagyszabású beruházással nem pusztán a háztartási és professzionális tisztítószerek iránt megugró keresletre kívánunk reagálni, hanem az egészségipari felhasználásra szánt fertőtlenítő- és tisztítószer gyártásunkat is bővíteni, fejleszteni fogjuk.

 

Innováció és értékteremtés a Caolánál

 

“A projekt keretében a legújabb kihívásoknak és a magas technológiai szintnek megfelelően korszerűsítjük a gyártási, kiszerelési technológiánkat, valamint a kutatás-fejlesztési infrastruktúránkat, amely a munkahelyteremtés mellett a vállalatunk másik kulcsfontosságú értéke.” – mondta Dr. Bándi Imre, a Caola Zrt. elnök-vezérigazgatója.

100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk számára kiemelten fontos szempont, hogy a beruházással első lépésben 40–50 új munkahelyet teremtünk. Az új, modern csarnok moduláris felépítése, valamint a terület adottságai lehetővé teszik, hogy a jövőben további bővítéseket vigyünk véghez, ezzel együtt pedig a foglalkoztatottak számát is tovább növeljük.