Fogkrémek

A Caola termékcsaládba tartozó Ovenall fogkrémek kifejezetten gyermekek számára lettek kifejlesztve. Az Ovenall Huncut gyerek fogkrém 6 éves kortól, a fluoridmentes fogkrémet 0-6 éves korig ajánljuk.

A szájápolás és fogmosás már az egészen kicsi gyermekeknél is fontos, hogy napi rutinná váljon. Attól, hogy a tejfogak korán kihullanak még gondos ápolásra van szükségük. 

Nem csak azért ajánlatos gyermekek számára készült fogkrémet választani, mert kellemesebb az íze, vagy mesefigura található a csomagoláson, mellyel leköthetjük a gyermek figyelmét, hanem azért is, mert az ilyen fogkrémek összetevőiket tekintve a kicsik számára lettek kifejlesztve. 

Tovább

A kisgyermekek fogmosás közben hajlamosak lenyelni a fogkrémet. A kíméletes gyermekfogkrémek azonban gyomorba jutás esetén sem okoznak egészségre káros problémát. 

Válasszunk fluoridmentes fogkrémet a kicsiknek

 

A fogkrémekben található vegyi anyagok a nyálkahártyán könnyen felszívódnak, gyermekek esetében különösen magas a kockázata, hogy allergiás reakciót válthatnak ki.

Fontos, hogy gyermekek számára fluoridmentes fogkrémet válasszunk, mert a szervezetbe kerülő fluorid mennyisége nem szabad, hogy a meghatározott határérték felett legyen.

Legyen élmény a fogmosás

 

A gyermek fogkrémek íze általában kellemes, úgy lettek kifejlesztve, hogy ne kellemetlen, mentolos, csípős fogkrémet kelljen a gyermek szájába erőltetni, a használatot kellemes élményként élje meg a picur. A fogmosást célszerű naponta kétszer, lehetőleg mindig ugyanabban a napszakban megejteni, valamint gondoskodni arról, hogy akár néhány fogacska esetében is  alapos tisztítást végezzünk. Kezdetben a szülők segítsenek, idővel azonban a begyakorolt mozdulatokat a gyermek egymaga is elvégezheti.

Az Ovenall gyermekfogkrémek rágógumi ízesítésűek, mely a Te gyermekednek is ínyére lesz.

Tovább