FFP2 maszk

Az FFP2 szájmaszk kiemelkedő szűrési hatékonyságának köszönhetően védelmet nyújt viselőjének a szájon és az orron keresztül könnyen a szervezetbe kerülő aeroszol részecskék ellen. 

Vásároljon FFP2 arcmaszkot, hogy megvédje magát és a környezetében élőket. A megfelelően felhelyezett FFP2 maszk a koronavírus-járvány idején, akár nyitott, akár zárt terekben, tömegközlekedési eszközökön vagy vásárlás közben is megbízható védelmet biztosít. 

Tovább

Az FFP2 maszk megvédi a viselőjét és a környezetében lévőket a tüsszögés, köhögés és lélegzés esetén elszabaduló cseppektől, és megakadályozza az arc alsó felével való érintkezést.

Az összecsukható maszk kiváló minőségű, környezet- és bőrbarát nem szövött anyagból készül, amely puha és lélegző. A maszkot gyorsan és egyszerűen felhelyezhetjük két rugalmas fülpánton keresztül.

Az FFP2 arcmaszkok megakadályozzák, hogy a levegőben terjedő aeroszol részecskék és más káros anyagok 95% - a bejusson a viselő orrába, szájába. Kül- és beltéren egyaránt hatékony.

A V-alak miatt pontosan alkalmazkodik az archoz, és így optimális támogatást nyújt. Az FFP2 konstrukció nagyon jó szűrési teljesítményt nyújt. Az EN 149: 2001 + A1: 2009 szabvány szerint tanúsított.

Tovább