Fertőtlenítőszerek és eszközök

Fertőtlenítőszer kínálatunkban minden bőrtípushoz és felülethez megtalálod az ideális fertőtlenítőt! Webáruházunkban egyaránt találsz bőr- és kézfertőtlenítőket, felületfertőtlenítőket, fertőtlenítő folyékony szappanokat és fertőtlenítő géleket.

A nálunk kapható fertőtlenítők és folyékony szappanok mindegyike prémium minőségű, így biztos lehetsz benne, hogy hatékonyak a vírusok, gombák és baktériumok ellen. 

Széles választékunkból többféle kiszerelésű, illatú, állagú és típusú fertőtlenítő közül választhatsz. 

Bármilyen célra keresel fertőtlenítőt, itt megtalálod!

Tovább
 

Mi alapján válassz fertőtlenítőt?

Ha nem tudod, hogy mi alapján válassz fertőtlenítőt, mindig olvasd el a termék címkéjén található leírást. Weboldalunkon ezt a leírást a termékoldalon a termékfotó alatt található részletek felirat alatt találod! Itt elolvashatod, hogy az adott termék pontosan milyen antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik: virucid, fungicid, baktericid, tuberkulocid, stb.

Ez segít eligazodni abban, hogy melyik termék milyen típusú kórokozó ellen nyújt védelmet. A vírusfertőzéseket mint például a covid-19, és annak kórokozója, a SARS-CoV-2 is, amely burkos vírus, a virucid fertőtlenítőkkel tudod megelőzni. A baktericid termékek védenek a bakteriális fertőzések nagy része ellen, míg a fungicid szerekkel a gombákat lehet elpusztítani. A tuberkulocid fertőtlenítőkkel a tuberkolózis ellen tudsz hatékonyan védekezni.

Bőr- és kézfertőtlenítőink, folyékony szappanjaink bármilyen bőrtípus számára megfelelőek. Bőrápoló összetevőket tartalmaznak, nem szárítják a bőrt. A kéz fertőtlenítése kiemelten fontos, hiszen a legtöbb felületet, ami potenciális fertőzésveszélyt jelenthet mind a kezünkkel érintjük meg. A kezünkkel ezután számtalanszor, - akár tudat alatt is -, az arcunkhoz, szemünkhöz és más testrészekhez érünk hozzá, ahonnan már csak egy kis lépés, hogy a kórokozók a szervezetbe kerüljenek.

50 ml-től egészen az 5000 ml-es kiszerelésig vásárolhatsz kéz-és bőrfertőtlenítő, valamint felületfertőtlenítő szereket. Fertőtlenítő gélek, folyékony szappanok 300 ml  és 500 ml kiszerelésben jellemzően háztartási felhasználásra tökéletesek, míg a nagyobb kiszerelések ipari felhasználásra és gazdaságos utántöltésre is használhatóak. Felületfertőtlenítő termékeink alkohol tartalmúak, ezért fontos, hogy alkoholálló felületen alkalmazd.

A kisebb kiszereléseket, mint például az 50 ml-es kézfertőtlenítő gélek ajánljuk a mindennapokra, utazáshoz, munkába járáshoz, azokra az esetekre, amikor gyorsan és kényelmesen van szükség a bőr, legfőképp a kéz azonnali megtisztítására.

Nálunk kifejezetten férfiak vagy gyermekek számára készült fertőtlenítő gélt is megtalálsz.

Tovább