Fertőtlenítő eszközök

Webáruházunkban professzionális, szenzoros, érintésmentes fertőtlenítő állványokat és fali adagolókat kínálunk fertőtlenítőszerrel együtt.

Az általunk forgalmazott esztétikus és gazdaságos adagolást biztosító fertőtlenítő állványok, fali fertőtlenítő adagolók és hőmérővel szerelt fertőtlenítő állomások géllel és folyékony fertőtlenítőszerrel is elérhetőek.

Tökéletes választás kórházak, iskolák, irodák, éttermek, szállodák, stadionok, közhivatalok, állami intézmények, bevásárlóközpontok számára, nagy forgalmú helyiségekbe, bejáratba, tömegek kiszolgálására.

Tovább

Szenzoros fertőtlenítő állványok és fali adagolók

 

A szenzoros érzékelőkkel működő állványok és adagolók automatán működnek. Óriási előnyük, hogy érintésmentesen adagolnak, tehát a fertőtlenítő adagolásához nem kell megérinteni az eszközt, ennek köszönhetően a baktériumok, vírusok továbbításának esélye minimális. Egyszerűen az adagoló nyílás alá helyezzük a kezünket és érkezik is a precízen meghatározott mennyiségű fertőtlenítő gél/szer. 

 

Higiénikus, gazdaságos fertőtlenítés

 

Fertőtlenítő állványaink és fali adagolóink 1200 ml tároló kapacitással rendelkeznek, fertőtlenítő gélekkel és folyadékokkal is megvásárolhatóak. utántöltésük az általunk kínált nagy kiszerelésű fertőtlenítőkkel egyszerű és gazdaságos.

Az állványok és állomások szilárd lábazattal rendelkeznek, stabilak, kis helyen is elférnek, és nem utolsó sorban ízléses, modern megjelenésűek.

 

Hőmérős kézfertőtlenítő állomás

 

Az érintés nélküli testhőmérést biztosító fertőtlenítő állomások megkülönböztető hangjelzéssel jelzik, ha az előtte álló személy testhőmérséklete eltér az átlagostól.

Az állványok és állomások szilárd lábazattal rendelkeznek, stabilak, kis helyen is elférnek, és nem utolsó sorban ízléses, modern megjelenésűek. Az összeszerelés egyszerű, súlyuk könnyű, egyetlen mozdulattal áthelyezhetőek. A rozsdamentes acél lábazat könnyen tisztán tartható.

Az általunk kínált állványok értékes reklámfelülettel is rendelkeznek. A fejrésszel ellátott keretbe egyedileg gyártott anyagokat helyezhetünk, akár marketing céllal, akár információ, útbaigazítás, útmutatás közlésére.

Tovább