Felületfertőtlenítők

Felületfertőtlenítő termékeink tökéletesen alkalmasak számos felület például asztalok, székek, fogantyúk, kapaszkodók, eszközök tisztán és baktériummentesen tartására. Legyen szó otthoni, irodai vagy egyéb nagy forgalmú felületeken, területeken történő használatról, termékeinkben nem fogsz csalódni. 

Fertőtlenítés során hatékonyak a vírusok, baktériumok és gombák ellen. A Caosept alkoholos felületfertőtlenítők kis és nagy kiszerelésben is raktárról azonnal elérhetőek, ennek köszönhetően háztartási és ipari felhasználásra egyaránt kiválóak.

Tovább

Lakossági és professzionális felhasználásra is alkalmasak.

A 200 ml-es kiszerelésű, szórófejjel ellátott Caosept felületfertőtlenítő szer használata kényelmes, egyszerű és precíz adagolást tesz lehetővé. 

Míg a nagyobb, és egyben ipari felhasználásra, utántöltésre alkalmas 5000 ml-es kiszerelés konyhák, fürdők, folyosók, éttermek, szállodák és egyéb tömegek által használt területek tisztítására, fertőtlenítésére, cégek és közületek számára ideális választás.

Fertőtlenítőink használatával környezeted tisztasága és a teljes személyes higiénia fenntartása egyszerűbb, mint valaha.

Alkalmazásuk töményen, hígítatlan formában ajánlott.

Egyszerűen vigyük fel a kívánt felületre és hagyjuk megszáradni. Használat során ügyeljünk, hogy olyan felületekre, amelyek nem alkoholállóak ne hordjuk fel a termékeket.

Tovább