Skip to main content

A Caola vezetősége 2021.11.23-án nagyszabású kiállításon vett részt Székesfehérváron.

 

A Sóstón rendezett workshop megnyitóján Magyar Egészségipari Fejlesztések mutatkoztak be, ahonnan a Caola fejlesztései sem hiányozhattak.

A kiállításon az Egészségipari Támogatási Programhoz csatlakozott vállalkozások a támogatásból létrehozott vagy fejlesztett szolgáltatásaikat, termékeiket mutatták be.

A programhoz mintegy 56 vállalkozás csatlakozott, amelyek közül 51 be is mutatkozott a MOL Aréna Sóstón rendezett kiállításon.

A Caolánál célul tűztük ki, hogy biztosítjuk a frontvonalban dolgozók és az egészségügyi intézmények részére a szükséges higiéniás termékeket. A vírus elleni harchoz teljes gyártási kapacitásunkat úgy alakítottuk át, hogy a kozmetikai termékcsaládok helyett is száz százalékban, két-három műszakban higiéniás termékeket készítettünk.

 

Professzionális fertőtlenítőszerek fejlesztése

 

A professzionális és orvosi fertőtlenítőszerek iránt továbbra is igen nagy kereslet tapasztalható, ráadásul ezek a termékek speciális engedélyezési eljáráshoz kötöttek, így csak kevés cég gyárthatja őket.

Terveink között szerepel, hogy rövidesen bemutatunk egy kifejezetten professzionális, orvosi felhasználásra alkalmas új szortimentet is.