Caosept

A Caosept termékcsalád a Caola Zrt. saját gyártású fertőtlenítőszer márkája.

Termékeink használatával hatékonyan védekezhetünk a különböző fertőzések ellen, elpusztítják a vírusokat, baktériumokat és gombákat. Használatuk ajánlott járványok idején, utazáskor, háztartásokban, közintézményekben a fertőzéses megbetegedések kialakulásának csökkentésére.

Tovább
 

Alkohol alapú fertőtlenítők, de a hatás fokozása érdekében egyéb fertőtlenítő hatóanyagokat is tartalmaznak.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által engedélyezett termékek.

 

Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő szer

Víz nélkül alkalmazható, a bőrön közvetlenül használható. Nem igényel öblítést, B5 provitamin tartalmának köszönhetően nem szárítja a kezet. Kellemes citromos illatot hagy maga után. Használatával sebkörnyéki terület is fertőtleníthető.

Elérhető 200 ml, 5 l és 20 l kiszerelésben is.

Alkalmazását tekintve töményen és hígítatlanul kell alkalmazani. 5 ml terméket juttatssunk a kézre és alaposan dörzsöljük el. 

Bőrfertőtlenítés során a bőrfelületet a fertőtlenítő készíténnyel fújjuk be, vagy alaposan átitatott gézlappal töröljük át. A fertőtlenítő készítményt hagyjuk rászáradni a kezelt bőrfelületre.

Behatási ideje 1 perc.

Antimikrobiális hatássperktruma baktericid, fungicid és szelektív virucid.

 

Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél

 

A bőrön közvetlenül használható, víz nélkül alkalmazható. Nem igényel öblítést. Használat után a bőr nem ragad, kellemes tapintású lesz. A bőrápoló összetevőinek, B5 provitamin és a E-vitamin tartalmának köszönhetően nem szárítja a kezet. Kellemes illatot hagy maga után. Kismamák is használhatják.

Sebkörnyéki felület is fertőtleníthető vele.

Utazó kiszerelésben is elérhető, 50 ml és 90 ml méretben is kapható.

Nagyobb kiszerelésben 110 ml, 300 ml, 500 ml, 5 l, és 20 l méretben is vásárolható.

Töbféle illattal hibiszkusz, gránátalma és áfonya, zöld tea, férfi parfüm és a gyermekeknek rágógumi illattal is elérhető.

Töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Tegyünk 3 ml gélt a tenyérre, egyenletesen oszlassuk el, majd hagyjuk megszáradni.

A behatási idő minimum fél perc.

Antimikrobiális hatásspektrumát tekintve baktericid, fungicid, virucid és mycobaktericid.

 

Caosept alkoholos felületfertőtlenítő szer

 

Víz nélkül alkalmazható fertőtlenítő szer, amely elpusztítja a gombák, vírusok, baktériumok 99 %-át. Alkoholálló felületeken közvetlenül használható. Nem igényel öblítést.

Citrom illattal és illatmentes változatban is elérhető.

200 ml, 5 l és 20 l kiszerelésben is vásárolható.

Töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. A fertőtlenítő folyadékot juttassuk a fertőtlenítendő felületre és hajgyjuk megszáradni. 

Behatási ideje 5 perc.

 

Caosept folyékony szappan

 

Egyfázisú higiénés fertőtlenítő szappan, egyszerre tisztít és fertőtlenít. Növényi eredetű cukortenzid tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztít, nem szárítja a bőrt, bőrkímélő komponenseket tartalmaz. 

Kellemes zöld tea illattal rendelkezik.

Elérhető 110 ml, 300 ml, 500 ml, 5 l és 20 l kiszerelésben is.

Felhasználás során adagoljunk 3 ml habzás gátorlt kézfertőtlenítő szert a benedvesített tenyérbe és alaposen dörzsöljük el 1 percig, majd öblítsük le.

Behatási ideje 1 perc.

 

Tovább