Borotválkozószerek

Borotválkozási termékeink között a Figaró és Barbon termékcsalád kiváló termékei közül egyaránt válogathatsz. Akár borotvahabot, habzó és nem habzó borotvakrémet, villanyborotválkozás előtti arcszeszt, after shave-et, arcvizet vagy eldobható borotvapengét keresel, nálunk megtalálod. 

A gyors és könnyed borotválkozás nem csak egy letudni kívánt feladat, hanem lehet élmény is, ha minőségi és kiváló összetevőkkel készült termékeket használsz.

Tovább

Borotvakrémek

Az általunk gyártott borotválkozási krémek mindegyike kiváló minőségű, és borotvakefével való használatra is alkalmas. 

Borotválkozási krémjeink sima borotválkozást biztosítanak, miközben megvédik a bőrt az irritációtól és kellemetlenségektől. A gazdag állag és a krémes hab hozzájárul a nedvességben gazdag felület kialakításához a borotvapengékkel szemben, míg egyedülálló illatuk a borotválkozást merőben új szintre emelik.

A borotvakrémek habosíthatók egy tálban, bögrében vagy közvetlenül az arcon is borotválkozás előtt, és nagyon könnyen használhatók. A hagyományos nedves borotválkozásról a Legyen élmény a borotválkozás című bejegyzésünkben is olvashatsz.

Arcszeszek

Tökéletes kiegészítő minden úriember számára. Borotválkozás utáni arcszeszeink kiválóan alkalmasak egy frissítő és üdítő borotválkozás lezárásához. 

Az arcszesz a csúcsminőségű borotválkozás egyik kulcseleme, fertőtlenítő, bőrnyugtató és illatosító hatású. 

Tovább