Bőr- és kézfertőtlenítők

Kínálatunkban hatékony, mégis bőrbarát bőr- és kézfertőtlenítő szerek széles választékát találod. A Caola Zrt. által gyártott és forgalmazott Caosept bőr- és kézfertőtlenítő termékek többféle kiszerelésben, illatban és állagban elérhetőek.

Választhatsz kis kiszerelésű, disc top kupakkal rendelkező, táskában, zsebben egyaránt kényelmesen hordozható és használható kézfertőtlenítőket, valamint pumpás adagolású fertőtlenítő folyékony szappanokat is 300 ml, illetve 500 ml méretben. A 200 ml-es Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő szer szórófejjel is elérhető, amellyel gyorsan és egyszerűen permetezhetjük a fertőtlenítőt a kívánt bőrfelületre. 

Nálunk kifejezetten nők, férfiak és gyermekek számára készült kézfertőtlenítőt is vásárolhatsz.

Akár fertőtlenítő gélt, akár fertőtlenítő szappant, esetleg fertőtlenítőszert keresel, akkor jó helyen jársz, kis és nagy tételben történő megrendelés esetén is, gyors szállítással kézbesítjük a rendelésed.

Tovább
 

Bőr- és kézfertőtlenítő termékeinket mindennapi használatra fejlesztettük ki, segítségükkel nem csak biztonságban érezheted magad, hanem valóban biztonságban leszel a kézre, bőrfelületre esetlegesen rákerülő fertőzésekkel szemben.

Termékeink használata a legjobb választás az antibakteriális kéztisztításhoz olyan területeken, ahol a víz és a szappan nem elérhető. A kis kiszerelésű darabok kényelmes útitársak akkor, ha éppen úton vagyunk.

A többféle méretben elérhető és elegáns csomagolással rendelkező Caosept termékcsalád lehetővé teszi, hogy otthonunkban, irodákban, fürdőszobákban vagy egyéb szociális helyiségekben, intézményekben azonnali hatékony fertőtlenítést végezzünk. A háztartási és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas 5 literes kiszerelésű fertőtlenítő gélek és folyékony szappanok gazdaságos utántöltést tesznek lehetővé. Az olyan helyeken, ahol kifejezetten nagy fertőtlenítő felhasználással kell számolni, tökéletes megoldást kínálnak, legyen szó üzemekről, konyhákról, szálláshelyekről stb.

Kézfertőtlenítőink a vírusok, baktériumok és gombák ellen egyaránt hatásosak. A kéztisztítás és a vírusok elleni védekezés egyik legjobb eszköze a gyakori és szakszerű kézmosás, azonban ha erre valamilyen okból még sincs lehetőség, akkor a fertőtlenítő gélek tesznek igen jó szolgálatot.

Tovább