Bőr- és kézfertőtlenítők

Kínálatunkban hatékony, mégis bőrbarát bőr- és kézfertőtlenítő szerek széles választékát találod. A Caola Zrt. által gyártott és forgalmazott Caosept bőr- és kézfertőtlenítő termékek többféle kiszerelésben, illatban és állagban elérhetőek.

Választhatsz kis kiszerelésű, disc top kupakkal rendelkező, táskában, zsebben egyaránt kényelmesen hordozható és használható kézfertőtlenítőket, valamint pumpás adagolású fertőtlenítő folyékony szappanokat is 300 ml, illetve 500 ml méretben. A 200 ml-es Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő szer szórófejjel is elérhető, amellyel gyorsan és egyszerűen permetezhetjük a fertőtlenítőt a kívánt bőrfelületre. 

Nálunk kifejezetten nők, férfiak és gyermekek számára készült kézfertőtlenítőt is vásárolhatsz.

Akár fertőtlenítő gélt, akár fertőtlenítő szappant, esetleg fertőtlenítőszert keresel, akkor jó helyen jársz, kis és nagy tételben történő megrendelés esetén is, gyors szállítással kézbesítjük a rendelésed.

Tovább
 

Bőr- és kézfertőtlenítő termékeinket mindennapi használatra fejlesztettük ki, segítségükkel nem csak biztonságban érezheted magad, hanem valóban biztonságban leszel a kézre, bőrfelületre esetlegesen rákerülő fertőzésekkel szemben.

Termékeink használata a legjobb választás az antibakteriális kéztisztításhoz olyan területeken, ahol a víz és a szappan nem elérhető. A kis kiszerelésű darabok kényelmes útitársak akkor, ha éppen úton vagyunk.

A többféle méretben elérhető és elegáns csomagolással rendelkező Caosept termékcsalád lehetővé teszi, hogy otthonunkban, irodákban, fürdőszobákban vagy egyéb szociális helyiségekben, intézményekben azonnali hatékony fertőtlenítést végezzünk. A háztartási és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas 5 literes kiszerelésű fertőtlenítő gélek és folyékony szappanok gazdaságos utántöltést tesznek lehetővé. Az olyan helyeken, ahol kifejezetten nagy fertőtlenítő felhasználással kell számolni, tökéletes megoldást kínálnak, legyen szó üzemekről, konyhákról, szálláshelyekről stb.

Kézfertőtlenítőink a vírusok, baktériumok és gombák ellen egyaránt hatásosak. A kéztisztítás és a vírusok elleni védekezés egyik legjobb eszköze a gyakori és szakszerű kézmosás, azonban ha erre valamilyen okból még sincs lehetőség, akkor a fertőtlenítő gélek tesznek igen jó szolgálatot.

Az általunk gyártott kézfertőtlenítők összetevőiknek köszönhetően nem szárítják a kezet. A legtöbb konkurens termék esetében a legnagyobb problémát ugyanis ez szokta jelenteni a felhasználóknak.

 

Bár néhány kézfertőtlenítőt alkohol nélkül árusítanak, még mindig ez a fő összetevője a legtöbb, jelenleg az üzletek polcairól előkerülő terméknek. Ennek az az oka, hogy az alkohol nagyon hatékony fertőtlenítőszer, amelyet biztonságosan is felvihet a bőrére. Az alkohol feladata a baktériumok és vírusok külső bevonatainak feltörése.

 

Természetesen, ha nagy koncentrációjú alkoholt dörzsölünk a bőrünkön, akkor az semmiképp sem kellemes. Az alkohol ráadásul gyorsan kiszáríthatja a bőrt, mert feloldja a bőr védőrétegét is. Ezért tartalmaznak a kézfertőtlenítők hidratálót a kiszáradás ellen.

Bőr- és kézfertőtlenítő gélek előnyben

 

A felhasználók a kézfertőtlenítő géleket sokkal könnyebben vihetik magukkal és adagolhatják útközben, mivel könnyebben kinyomható a gél a flakonból anélkül, hogy mindenhova kifolyna. A gélek lassítják az alkohol elpárolgását is, biztosítva, hogy legyen ideje befedni a kezét, és fellépjen az esetlegesen jelen lévő mikrobák ellen.

 

 Mikor használj bőr- és kézfertőtlenítő szereket?

 

Sokszor kell kézfertőtlenítőt használni, például olyan felület megérintése előtt és után, amelyet mások is megérintettek. Bölcs dolog fertőtlenítőszert használni, miután bevásárló kocsit, kosarat használtál egy boltban, esetleg tankolást követően, vagy miután pénzhez nyúltál, esetleg ha megérintetted a lift gombjait vagy az ajtókilincseket és így tovább.

Ha nem áll rendelkezésre szappan és víz, használj legalább 60% alkoholt tartalmazó alkohol alapú kézfertőtlenítőt.

 

Orrfújás, köhögés vagy tüsszögés után azonnal moss kezet szappannal vagy alkoholos kézfertőtlenítővel, hogy elkerülje a kórokozók terjedését.

Hogyan használj bőr- és kézfertőtlenítőt?

 

  1. Kb. 5 mL(vagy a fertőtlenítendő területre egészére elegendő mennyiséget) terméket adagoljunk a száraz, tiszta fertőtlenítendő kézre 
  2. Alaposan dörzsöljük el minimum 1 percig úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és a behatási idő letelte után hagyjuk a bőrfelületet megszáradni. Megjegyzés: Nem kell leöblíteni.
Tovább