Bérgyártás/Bértöltés

Bérgyártás, bértöltés a Caolánál!

Csakúgy, mint saját termékeink készítésekor, az ügyfeleink számára történő bértöltés és bérgyártás során is a legmagasabb minőség elérésére törekszünk. 

A bérgyártás, bértöltés egy kényelmes szolgáltatás a gyártóbázissal nem rendelkező ügyfeleink részére, akik az üzleti elképzeléseik megvalósításhoz stabil és tapasztalt partnert keresnek. A magas minőségű termékek előállítását gyors határidővel, maximális szakértelemmel és naprakész technológiai fejlettséggel végezzük.

A kozmetikai, szépségápolási és higiénia termékek piacán megszerzett több évtizedes tapasztalatunkkal vállaljuk fertőtlenítőszerek, szappanok, krémek, balzsamok, tusfürdők, samponok, olajok, szérumok, arclemosók, tonikok és még sok más bérgyártását és bértöltését.

Cégünk több, sikeres kozmetikai márka születésénél volt jelen Magyarországon és külföldön egyaránt. 

Bérgyártás hozott vagy általunk kidolgozott receptúra alapján egyaránt!

Bérgyártás szolgáltatásunk keretein belül készen hozott receptúrák gyártását, valamint a megrendelőink igényei szerint, de általunk kidolgozott receptúrák elkészítését is vállaljuk.

Kozmetikai termékek bérgyártása

 

Bérgyártás hozott receptúra alapján

Bérgyártás szolgáltatásunk keretében lehetőség van egyedi igények kielégítésére. Megrendelőnk saját elképzelésének megfelelően, elkészítjük részére a kívánt termék receptúráját, jogszabálynak megfelelő címketervét, meghatározzuk terméke analitikai paramétereit. Vállaljuk továbbá a kidolgozott receptúra alapján a késztermék legyártását, illetve segítséget nyújtunk a termék engedélyeztetésében, szem előtt tartva az ügyfél elégedettségét. 

Az ügyfeleink számára történő bérgyártás, bértöltés során is az MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvány, illetve a kozmetikai GMP betartását biztosítjuk. 

A már meglévő formulák alapján gyártandó termékeket maximális diszkrécióval készítjük és a kívánt mennyiségben, a kiválasztott csomagolásba töltjük.

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos termékek mint például a fertőtlenítőszerek gyártása engedélyköteles. Az engedély megléte vagy megszerzése a megrendelő felelőssége.

Krémek, testápolók, tusfürdők bérgyártása, bértöltése

Új receptúra fejlesztése, gyártása egyedi igények alapján

Ha csak az ötlet van meg, és a megvalósításhoz partnerre van szükség, akivel a termék elkészítésében az elejétől a végéig szorosan együttműködve készterméket lehet létrehozni, akkor a Caola a legjobb választás. 

Bármi is legyen az elképzelés, mi pontosan a megrendelői igények szerint gyártjuk és töltjük a termékeket. 

Tapasztalt és hozzáértő termékfejlesztő csapatunk a laboratóriumi kollégákkal együttműködve dolgozza ki és tökéletesíti a termékek receptjét. Ezután a kreatív és csomagolási szakértőink meghatározzák a termék megfelelő csomagolását. Végül a gyártó csapat az összes részfolyamat eredményét legyártja, hogy a termékötlet valósággá váljon.

Kutatás-fejlesztés (K+F), sajátmárkás termék készítés

 

Saját kozmetikai laboratórium, felkészült szakemberekkel

A nemzetközi, világpiaci trendeket folyamatosan követő szakembereink segítségével egyedülálló fejlesztői hátteret biztosítunk ügyfeleink részére.

Saját termékeink fejlesztésében szerzett tapasztalataink, az engedélyezési procedúrák, valamint a jogszabályi környezet naprakész ismerete az egyik legfőbb erősségünk.

A folyamatosan magas színvonalon végzett kozmetikai, szépségápolási és higiéniai termékfejlesztésnek köszönhetően alapos piac ismeretekkel rendelkezünk. Mind a felmerülő igényeket, mind az aktuális trendeket és alapanyagokat, összetevőket illetően.

A természetes összetevőkből készült és káros anyagoktól mentes termékek iránti jelentkező növekvő keresletet saját és partnereink számára készített bőr, arc és testápolási termékekkel elégítjük ki.

Bértöltés során jellemzően a készen hozott formulák és anyagok végső tárolóba töltésével vesszük le a terhet ügyfeleink válláról. A házon belül rendelkezésre álló technika feltételek, úgymint

  • a modern és felszerelt termékfejlesztési labor, 
  • a több ezer négyzetméteres üzem, 
  • automata töltősor + kézi töltősor (kis mennyiséghez)

lehetőséget biztosít, hogy professzionális módon, költséghatékonyan, extra beruházások nélkül juttassuk partnereinket a kívánt, de jellemzően nagy mennyiségben megrendelt termékekhez.

Bértöltéshez csomagolóanyagok széles választéka érhető el ügyfeleink számára

A kívánt megjelenés kiválasztásához a csomagolóanyagok széles kínálata áll rendelkezésére, egyéb kreatív megoldási javaslatokkal támogatva sikerét.

Milyen típusú termékeket és anyagokat tudunk bérgyártani és tölteni?

Gépparkunknak köszönhetően a nagy viszkozitású anyagoktól kezdve az egészen folyékony állagú termékekig gyártunk és töltünk többféle típusú csomagolásba például flakonba, tégelybe, tubusba. Az általunk gyártott krémekhez, testápolókhoz, tusfürdőkhöz, tisztítószerekhez, fertőtlenítő folyadékokhoz és gélekhez hasonló termékeket könnyedén gyártjuk és csomagolásba töltjük.

Egyik legnagyobb büszkeségünk a Szentkirályi Magyarországgal közös Vízangyal termékcsalád fejlesztése és gyártása. Bővebb információk a projektről itt olvashatóak.

 

Van-e minimális rendelés mennyiség?

Jellemzően rugalmasak vagyunk, néhány ezer darabos megrendelésektől a több tízezer darabos megrendeléseket is egyaránt teljesítjük.

Bérgyártás és bértöltés esetén az árképzés alapja a mennyiségektől, az összetevőktől és a töltendő anyag típusától is függ. 

Ahhoz, hogy megrendelőink számára a lehető leggazdaságosabb legyen a bérgyártás/ bértöltés, minden esetben átfogó igényfelmérést követően egyedi és személyre szabott ajánlatot adunk.

Mik a bérgyártás előnyei?

  • Költséghatékonyság: Nincs szükség költséges beruházásra, egy üzem, gyártósor felépítésére.
  • Bér- és munkaerőköltség csökkentése: Nincs szükség szakképzett munkaerő felvételére.
  • Szakértelem: Nap, mint nap saját termékeink esetén is elvégezzük ugyanazokat a folyamatokat (beszerzés, gyártás, töltés, csomagolás, stb.) amely a professzionális végtermék előűllításához szükséges. 
  • Kapacitások bővítése: akár meglévő terméke gyártását, töltését is kiszervezheti, ha megnövekedett igénnyel szembesül, amelyet azonnal kell kiszolgálnia

 

Egy saját termék megvalósítása segítségünkkel egyszerűbb, mint valaha!

Partnerre van szüksége? 

Akivel a termék elkészítésében az elejétől a végéig szorosan együttműködve elképzeléseinek mindenben megfelelő készterméket kíván létrehozni? 

A hazai gyártóbázissal rendelkező, magyar tulajdonú CAOLA a legjobb választás.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, vagy ha már konkrét termék vagy ötlete van, ami csak a gyártásra, fejlesztésre, vagy épp töltetésre vár, akkor töltse ki az alábbi űrlapot.

Termékfejlesztés:

Tel: +36 1 464 9300

webshop@caola.hu

info@caola.hu 

Elégedett partnereink, akiknek bérgyártottunk már: