Babaápoló termékek

Caonatur termékcsalád

A Caonatur Baby a több mint 185 éves Caola babakozmetikum családja, amely természetes összetevőket tartalmazó, 100 %-ban vegán termékekből áll, melyek kíméletesen ápolják és védik a picúrok bőrét már újszülött kortól.

Kínálatunkban minden bőrtípusra és célra megfelelő babaápolási termékeket találsz. Mindent beszerezhetsz egy helyről, ami a baba bőrének kell, legyen az por vagy folyékony hintőpor, popsikrém, babatestápoló, koszmó elleni krém, babafürdető és babasampon vagy akár a kettő egyben. 

Tovább

A Caolánál keményen dolgozunk azon, hogy kiváló minőségű babaápolási termékekeket hozzunk létre, amelyek sokkal könnyebbé és stresszmentesebbé teszik a szülők életét. Ehhez hozzátok fordulunk - a babaápolás tényleges szakértőihez! Minden babatermékünket anyukák ihlették, és szakértők fejlesztették ki.

Babaápolási kozmetikumaink között biztonságos, hatékony és bőrgyógyászatilag tesztelt babaápolási termékek találhatók.

Akár friss szülő vagy, aki kiváló minőségű, biztonságos újszülött termékeket keres online, vagy gyakorlott szülő, aki prémium és bőrbarát termékekkel szeretné a baba bőrét kényeztetni, vagy akár csak remek ajándékozási lehetőségeket keresel újszülöttek és gyerekek számára, akkor jó helyen jársz. 

Webáruházunkban kiváló és időtálló termékeket kínálunk csecsemőknek és gyerekeknek.

Biztonságos újszülött ápolási termékek online

Az újszülött bőre rendkívül finom és érzékeny, ezért fontos, hogy a legjobb babaápolási termékeket használjuk. A Caola Caonatur babafürdő és bőrápoló termékeinket a legnagyobb gondossággal terveztük biztonságos és hatékony összetevőkből, melyek szakértők szigorú tesztelésen esnek át. Az összes Caonatur Baby bőrápolási termék hipoallergén, tesztelt, természetes összetevőkkel továbbfejlesztett, parabének és egyéb káros vegyszerektől mentes, így teljesen biztonságosak a csecsemők számára. A Caonatur Baby babaápolási termékcsalád jelenleg babasampont, babahintőport, babatestápolót , popsikrémet, koszmó elleni krémet és babafürdetőt tartalmaz.

Babaápolás természetesen

A csecsemő finom bőrén használt termékeinket maximális odafigyeléssel készítettük, hogy tetőtől talpig gondozzák és táplálják a baba bőrét. A fürdéstől kezdve a napi masszázsokig és minden egyéb alkalomhoz a biztonságos újszülött babaápolási termékeink úgy lettek kialakítva, hogy a kisdeddel töltött idő minden egyes pillanatát szórakozás és öröm töltse el.

Fedezd fel a Caonatur Baby babaápolási termékeket!

Tovább