Arclemosók és tisztítók

 A Caola micellás arclemosó és a Caola frissítő arctonik segítenek eltávolítani az arcbőrön lévő szennyeződéseket, baktériumokat, sminket, az arcra rárakódott port, felesleges olajat, amelyek elhomályosíthatják a bőrt, eltömíthetik a pórusokat, elszíneződéseket és bőrhibákat okozhatnak. 

Az általunk kínált arclemosó és arctonik minden bőrtípusra kiváló, alaposan tisztít, anélkül, hogy irritációt okozna, csak a megnyugtatott és hidratált bőr marad utána. Termékeink elkészítése során olyan jótékony és természetes összetevőket, valamint kivonatokat használtunk, mint az aloe vera, a kamilla vagy a körömvirág

Próbáld ki bátran!

Tovább

Az arcbőr az egyik leginkább veszélyeztetett területe a testünknek, mely számos káros hatásnak van kitéve egy hosszú nap során. Évszaktól függetlenül kihat rá az UV sugárzás, szállópor, dohány- és kipufogófüst, téli száraz hideg, baktériumok, valamint a különböző sminkek mesterséges alapanyagai, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyire figyelsz oda rá. 

Egy fárasztó, stresszes nap után különösen fontos, hogy megszabadítsd arcbőrödet a rárakódott szennyeződésektől, lélegezhessenek, pihenhessenek a pórusok. Az egészséges, friss, ragyogó, kisimult és szép arcbőr elérése, amelyből árad a frissesség nem könnyű feladat, de máris közelebb kerülhetsz hozzá, ha termékeinkkel gondot fordítasz ápolására.

Ha nap elején és végén rutinná válik, hogy nem csak vízzel, hanem ápoló összetevőket tartalmazó artisztítóinkkal is lemosod a bőröd, akkor könnyen változást érhetsz el.

Tovább