Ajándékcsomagok

Ha szépségápolási ajándékcsomagot keresel, a legjobb helyen jársz!

Kínálatunkban nők, férfiak sőt, kisbabák számára is találsz ajándékcsomagot.

A Caola kézbalzsam ajándékcsomag tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy, ha meglepnéd a családtagjaidat, ismerőseidet. Férfiak számára ideális választása az örök klasszikus Barbon borotválkozási csomag, amelyet generációk használnak, nem lehet vele mellélőni.  Kisbabák és újszülöttek számára a Caonatur baby ajándékcsomag tartalmaz mindent, amire a babának szüksége lehet.

Az ajándékcsomagokban található szépségápolási és higiéniai termékekkel garantáltan örömet szerzel annak, akinek ajándékba adod őket. Kortól függetlenül, minden bőrtípus számára használható és természetes összetevőket tartalmazó prémium termékeket kínálunk.

A babaápolási ajándékcsomag a legjobb választás újszülötteknek és kisgyerekeknek 5 éves korig, ráadásul a szülőket is boldoggá teszed vele.

Tovább

Az ajándékcsomagok pontos tartalmát a kiválasztott csomagra kattintva, a termékek részletes információit tartalmazó oldalakon találod. Krémek, balzsamok, testápolók és borotválkozási cikkek, úgymint a borotvahab vagy a borotválkozási utáni arcszesz mindig jó ajándék különösen, ha dekoratív dobozban, szettben adod.

Ajándékcsomagok minden korosztály számára

 

Ha a kézbalzsamot tartalmazó bőr- és szépségápolási ajándékcsomagot vagy a borotválkozási termékeket tartalmazó szettet választod, akkor hasznos és hosszú távon használható ajándékot adsz. 

Az ajándékdobozok tartalma egytől-egyig minőségi termék, használatuk során biztos, hogy Te jutsz majd az ajándékozott eszébe.

A babaápolási ajándékcsomag a legjobb választás újszülötteknek és kisgyerekeknek 5 éves korig, ráadásul a szülőket is boldoggá teszed vele.

Ajándékcsomagjainknak nem csak a tartalma pazar, hanem külső megjelenése is esztétikus, bármilyen alkalomra adhatod őket.

Ajándékról lévén szó tudjuk mennyire fontos, hogy a termék időben megérkezzen. Ha egy konkrét időpontra kell, hogy megérkezzen a rendelés, vagy ünnepekre rendelsz, mindig törekedj arra, hogy ne az utolsó pillanatra hagyd a megrendelést, különösen ünnepek előtt, amikor a futárszolgálatok is legterheltebb.

Tovább